Чергова робоча зустріч з представниками ініціативних груп університету

Останнім часом, українські освітні та наукові ландшафти стрімко змінюються, тому перед закладами вищої освіти постає завдання не тільки встигати за змінами, а й випереджати ці зміни, бути засновником новацій та активно впроваджувати принципи інтернаціоналізації вищої освіти.

Саме з цих причин, ініціативні групи науковців МДПУ ім. Богдана Хмельницького плідно працюють над пошуком нових можливостей міжнародної коллаборації. В стінах університету проходять семінари і тренінги з фандрайзингу, краудфандінгу, презентації європейських програм з фінансування розвитку освітньої, наукової та культурної сфер, які дозволяють підвищити рівень соціальної та професійної компетентності молодих науковців.

6 грудня відділом міжнародних зв’язків було проведено чергову робочу зустріч з ініціативними групами університету, які займаються вивченням євроінтеграційних процесів та впровадженням європейських ідей та досвіду в свою професійну діяльність. Обговорювались питання участі університету в цьогорічному конкурсі ЄС Erasmus + Jean Monnet, було розроблено план подальших дій із залученням університетської спільноти до міжнародної співпраці та пошуку нових партнерів для втілення творчих задумів.

Залишити відповідь