ХVІ Міжнародна школа-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті»

Шановні колеги!

30 січня – 1 лютого  2019 року Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» проводить ХVІ Міжнародну школу-семінар «Сучасні педагогічні технології в освіті». Мета школи-семінару – підвищення педагогічної майстерності науково-педагогічних працівників шляхом їх ознайомлення та навчання сучасним технологіям педагогічного процесу, а також обміну досвідом щодо нових підходів до виховання та розвитку особистості.

Під час роботи школи-семінару викладачі  знайомляться з досвідом застосування сучасних педагогічних технологій в освіті, які використовуються в НТУ «ХПІ», а також із загальною структурою професійної діяльності педагога вищої школи та сучасними вимогами до неї; обмінюються  власним досвідом щодо шляхів подолання проблем упровадження інновацій у навчальний процес.

Школа проводиться у формі педагогічних майстерень за напрямками, майстер-класів, ділових ігор, тренінгів, дискусій, демонстрацій, презентацій, спрямованих на формування, розвиток та вдосконалення особистісних професійних компетентностей (організаторських, творчих, лідерських, комунікативних тощо), підвищення ефективності професійної діяльності у сфері освіти. Роботою майстерень керують провідні викладачі та спеціалісти НТУ «ХПІ».

Участь у школі-семінарі БЕЗКОШТОВНА.

Учасникам за бажанням видається сертифікат (вартість 100,00 грн.)

За результатами школи-семінару планується видання збірника методичних праць.

E-mail: metodot@ukr.net;  metodot.hpi@gmail.com

Детальна інформація щодо роботи майстерень знаходиться в методичному відділ, і на сайті методичного відділу http://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/metodotdel/ та на сайті науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ» library.kpi.kharkov.ua

Інформаційний лист

Залишити відповідь