Вебінар «Програма малих грантів громадської дипломатії – ОСВІТА» Посольства США в Україні

28 лютого 2019 року о 13.30 відбудеться вебінар  «Програма малих грантів громадської дипломатії – ОСВІТА» Посольства США в Україні.

Пріоритетні напрями:

  • впровадження освітніх реформ в Україні із залученням компонентів американської системи освіти;
  • підтримка та інституціоналізація академічної доброчесності в українських освітніх установах;
  • сталий економічний розвиток, вибори/демократичні реформи, прозорість, підприємництво, лідерство та/або інновації;
  • жіноче підприємництво та лідерство в сферах комерції, фінансів та економіки;
  • створення програм американських студій в українських освітніх закладах;
  • академічні програми, які включають американський компонент, спрямований на розвиток та посилення значення толерантності, різноманітності та інклюзивної освіти в середніх загальноосвітніх школах та/або у вишах;
  • підтримка внутрішньо переміщених закладів вищої освіти з окупованих територій України, викладацького складу, студентів та адміністративного персоналу, а також підтримка спільноти, в якій вони перебувають нині.

Максимальний розмір гранту для організацій – 24 тис. доларів США.

Докладна інформація про програму розміщена за цим посиланням:

https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/current-programs-grants-uk  (Програма малих грантів громадської дипломатії – «Освіта»).

Також представники Посольства США проведуть для освітян презентацію на тему «Програма малих грантів громадської дипломатії – ОСВІТА»: як написати успішну грантову заявку». Вона відбудеться у форматі прямої трансляції на Фейсбук-сторінці МОН https://www.facebook.com/UAMON/

Під час трансляції всі охочі зможуть додати в коментарі свої запитання щодо участі в програмі, на які спікери надаватимуть відповіді в режимі онлайн. Окрім цього, запитання можна заздалегідь надіслати на скриньку: KyivPDGrantsEdu@state.gov із темою повідомлення «Питання на вебінар», вони розглядатимуться у межах презентації.

Останній день подання заявок – 11 березня 2019 року.

Залишити відповідь