Міжнародне стажування у м. Ченстохова (Польща)

Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх, 

Ви повинні працювати. Працювати багато, наполегливо, постійно – це шлях до вдосконалення і максимального результату. 

(Джон Паттерсон)

 

В період з 1.07.2019 до 5.07.2019 року викладачі Мелітопольського дежавного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького під керівництвом начальника відділу міжнародних зв’язків к.пед.н., доц. Аверіною К.С. пройшли стажування у WYŻSZA SZKOŁA LINGWISTYCZNA м. Ченстохова (Польща).

 

 

Впродовж стажування викладачі мали змогу ознайомитися з особливостями організації та інноваційними технологіями навчання в університеті, з новітніми формами реалізації профорієнтаційної діяльності вишу. У процесі участі в семінарі «Проекти та гранди для вчених» познайомилися з процесом організації проектної діяльності, ресурсами спільної україно-польської грантової діяльності та вимогами, щодо оформлення міжнародних проектів та грантів. Також, викладачі познайомилися з сучасною антиплагіатною системою та її впровадженням в процес підготовки фахівців. 4 липня 2019 року викладачі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького прийняли активну участь у Міжнародній науковій конференції «Dylematy współczesnej Edukacji».

Під час перебування у даному університеті в м.Ченстохова, під керівництвом к.пед.н., доцента Аверіною К.С. були підписані дві білатеральні згоди про співпрацю між Лабораторією психофізіологічних досліджень та Лабораторією психології здоров’я Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького (Україна) та WYŻSZA SZKOŁA LINGWISTYCZNA w Częstochowie (Польща). Згідно білатеральної згоди сторони домовилися встановити взаємовигідну співпрацю в сфері вищої освіти та наукових досліджень.

Залишити відповідь