Семестрова Програма академічної мобільності в Університеті імені Яна Длугоша в місті Ченстохова

Університет імені Яна Длугоша– це вищий навчальний заклад із 40-річним стажем серед державних вищих навчальних закладів Польщі − пропонує навчання І, ІІ і ІІІ ступеня на 5 відділеннях, 30 факультетах і більше ніж 80 спеціальностях.
В рамках цієї Програми академічної мобільності студенти МДПУ імені Богдана Хмельницького отримають можливість безкоштовного навчання в Університеті імені Яна Длугоша, проживання на території його студентського містечка та вивчення польської мови!
Польські партнери беруться підбирати аналогічні предмети, які студент повинен вивчати в Україні, а по завершенню учасникам Програми видається академічна довідка про вивчення тих дисциплін, які були заявлені. При поверненні до МДПУ імені Богдана Хмельницького навчальні предмети з академічної довідки можуть бути перезараховані студенту на сесії.
Участь в програмах академічної мобільності дає змогу отримати якісну європейську освіту по обраному напряму підготовки, додаткові знання в суміжних галузях, розширити світогляд у всіх областях європейської культури, набути професійного досвіду та паралельно отримати в перспективі диплом польського університету за умови подальшої участі у Програмі білатеральних (паралельних) дипломів.
Для участі у програмі необхідно зареєструватися у відділі міжнародних зв’язків або заповнити анкету, мати біометричний закордонний паспорт та бажання отримати новий досвід, знання і знайомства.
Дізнатися про Університет імені Яна Длугоша у місті Ченстохова можна із сайту цього вишу, а також із україномовного буклету про цей навчальний заклад.
Більш детальну інформацію щодо участі в Програмі можна дізнатися у відділі міжнародних зв’язків.

Залишити відповідь