Науково-практичне стажування у Фінляндії

Проeкт організований з метою ознайомити учасників з інноваціями інклюзивного навчання в закладах освіти Фінляндії, підвищити рівень кваліфікації фахівців та перейняти кращий міжнародний досвід в системі інклюзивної освіти.

Дати проведення: 29.03 – 07.04 2020 р.

Дедлайн реєстрації: 15.03.2020 р.

Місце проведення: Західно-Фінляндський Коледж, м. Гуйттінен

Вартість: 287 Євро (проживання та дворазове харчування забезпечується)

Стажування відбуватиметься на базі Західно-Фінляндського Коледжу , що є одним із найстаріших ВНЗ Фінляндії заснований у 1890 році. Місія Західно-Фінляндського Коледжу полягає у підтримці студентів в досягненні особистих, культурних та освітніх цілей у відповідності до принципів безперервного навчання та  інтернаціоналізації освіти. Кампус знаходиться на околиці міста Гуйттінен, недалеко річки Лойми, за 180 км від Гельсінкі.

Цільова аудиторія: працівники інклюзивної освіти, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ, аспіранти і студенти, зацікавлені даною тематикою.

За результатами стажування видаються сертифікат про наукове стажування в ЄС – 120 год (40 год лекторних занять та 80 год самоосвіти) –взірець

Стажування буде проходити у формі освітніх візитів, саме:

  • Зустріч з представником відділу освіти у мерії м. Гуйттінен;
  • Візит до дитячого садка;
  • Візит до початкової школи;
  • Візит до середньої школи;
  • Візит до дитячого будинку;
  • Науково-методичні заходи.

Організаційний внесок складає 287 Євро покриває:

  1. навчальну програму та роздаткові матеріали;
  2. проживання у номерах (готелю коледжу);дворазове харчування (окрім вихідних);
  3. інтеграційно-розважальні заходи у мультикультурному середовищі;
  4. переїзди по м. Гуйттінен для освітніх візитів.

Як добратися?

Кампус знаходиться за містом Гуйттінен, недалеко річки Лойма, за 180 км від Гельсінкі.

  • Рейсом Візейр через Бидгощ або Гданськ до Турку;
  • Прямим рейсом з Борисполя до Гельсінкі (від аеропорту до м. Гуйтінен можна добратися на громадському автобусі, квиток коштуватиме від 15 євро, з розкладом автобуса можна ознайомитися на сайті https://www.matkahuolto.fi/en/або http://www.onnibus.com/en/index.htm);
  • автобусом євро-класу, за попереднім зголошенням, Львів – Таллінн – Гельсінкі – Гуйттінен – Львів (175 євро в обидві сторони, якщо група бажаючих буде не менше 25 осіб).

Екскурсійна програма:

Можливіть оглянути столицю Фінляндії Гельсінкі та першу столицю країти – Турку (для осіб, які будуть подорожувати із України організованою групою на автобусі).

Можливість відвідати Стокгольм. Класичний морський круїз до романтичної столиці Скандинавії. Ніч на борту лайнера, прибуття в Стокгольм і денна прогулянка старовинними вуличками міста. Згодом ще одна незабутня ніч у відкритому морі та повернення у Гельсінкі зранку. Вартість круїзу від 34 Євро (вартість залежить від дати бронювання) http://www.vikingline.ru/find-trip/cruises/from-helsinki/stockholm/cruise/

Запрошення: після оплати завдатку в 50% від організаційного внеску, Коледж надає запрошення (скан). Для власників біометричних паспортів отримання шенгенської візи не вимагається.

Для реєстрації, а також за додатковою інформацією звертатися до відділу міжнародних зв`язків.

Залишити відповідь