Вітаємо із перемогою у міжнародному конкурсі есе у Болгарії

У м. Карлово (Республіка Болгарія) були підведені підсумки Міжнародного студентського конкурсу есе «Василь Левський – діалоги у часі, діалоги із часом», який проходив під патронатом міністра культури Республіки Болгарія Б.Банова.

У конкурсі брали участь 39 студентів та докторантів з Болгарії, України, Молдови, Франції та Нідерландів. Серед переможців – студентка заочної форми навчання магістратури МДПУ імені Богдана Хмельницького Марина Ніколова (спеціальність 032 «Історія та археологія»), яка посіла третє місце. Переможцям присуджені нагороди фонду „Васил Левски“, які будуть вручені на спеціальній церемонії.

Конкурсна робота, що отримала високу оцінку, була підготовлена під керівництвом лектора болгарської мови, літератури та культури Центру болгаристики МДПУ імені Богдана Хмельницького д-р К.Колєвої .

Нагадаємо, що у міжнародному співробітництві МДПУ імені Богдана Хмельницького болгарський напрямок є одним з найактивніших. Нині університет реалізує проект «Обладнання багатофункціонального центру інтерактивної віртуальної академічної мобільності» за грантом Міністерства закордонних справ Республіки Болгарія.

Залишити відповідь