Міжнародна науково-практична конференція у сфері педагогіки і психології (Республіка Польща, м. Люблін)

25–26 вересня 2020 р. у м. Люблін (Республіка Польща) на базі Університету Марії Кюрі-Склодовської за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції та фактори розвитку педагогічних та психологічних наук в Україні та країнах ЄС».

До участі в міжнародній науково-практичній конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері педагогіки і психології.

Усіх учасників конференції з України буде забезпечено збірником тез конференції та сертифікатом про участь, завіреним печаткою. Учасники конференції матимуть можливість презентувати збірник матеріалів і сертифікат як підтвердження участі у міжнародній конференції, що відбувалась у країні, яка входить до Європейського Союзу.

Форма участі: дистанційна.

Реєстрація

Всі зацікавлені взяти участь у роботі міжнародної конференції, мають зробити такі дії          до 24 вересня 2020 р. (включно):

1. заповнити заявку (у разі співавторства тез вказати прізвище, ім’я, по батькові (без скорочень) усіх учасників);
2. надіслати на електронну адресу: ped@cuesc.org.ua
– тези доповіді;
– відскановану електронну копію підтвердження сплати організаційного внеску.

Назва файлу повинна відповідати прізвищу доповідача для тез – Тези, підтвердження сплати організаційного внеску – Внесок.
Наприклад: Іванов_Тези, Іванов_Внесок.

Детальніше на сайті за посиланням.

 

Залишити відповідь