ВЕБІНАР ДЛЯ ГАРАНТІВ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ «РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ»

12 жовтня за ініціативи начальника відділу міжнародних зв’язків Катерини Аверіної було проведено вебінар для гарантів освітніх програм. Обговорювалися питання щодо організації міжнародної діяльності в умовах пандемії та були презентовані програми академічної мобільності для здобувачів вищої освіти.

Академічна мобільність в цілому – це інтеграційний процес у сфері освіти, що надає можливість усім учасникам освітнього процесу приймати участь в різноманітних навчальних або навчально-дослідницьких програмах. Основними цілями таких програм є підвищення якості освіти, розвиток міжкультурного обміну, підготовка майбутніх кваліфікованих фахівців. Участь в програмах академічної мобільності дає здобувачам вищої освіти можливість отримати якісну європейську освіту по обраному напряму підготовки, розширити свої знання у всіх областях всесвітньої культури.

Академічна мобільність в МДПУ організована впровадженням механізму студентського обміну та участю здобувачів в програмах семестрового навчання, подвійних дипломів, індивідуальних грантів.  Розвиваючи мобільність учасників освітнього процесу, МДПУ приймає участь в процесах інтернаціоналізації та глобалізації, розвиває процес підготовки професіоналів, висококваліфікованих фахівців; підтримує соціальні, економічні, культурні, політичні взаємовідносини та зв’язки з іншими країнами.

Перелік діючих програм академічної мобільності в МДПУ за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1EjJa96XhjORRbyeiq0nOVHYKUvI96siM/view

Контакти відділу міжнародних зв’язків

http://mv.mdpu.org.ua/

https://www.facebook.com/world.mdpu

Instagram://internship_abroad_mdpu

 

Залишити відповідь