Міжнародна програма студентського обміну Global UGRAD

Міжнародна програма студентського обміну (Global UGRAD) – це міжнародна освітня та культурна програма обміну, яка надає можливість студентам денних відділень вищих навчальних закладів пройти безкоштовне навчання протягом 1 семестру з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки Всі учасники відбираються на основі відкритого конкурсу.

Конкурс на участь у програмі  Global UGRAD відкритий і грунтується на оцінці сукупності академічних досягнень та лідерського потенціалу, знання письмової та розмовної англійської мови, громадської активністі та готовності учасника до перебування у США в якості студента по обміну. Всі заяви буде розглянуто, півфіналістів буде запрошено на співбесіду.

У програмі можуть брати участь студенти 1, 2, 3 курсів (обов’язкова умова – після повернення з програми у студентів повинен залишатися як мінімум один семестр до отримання диплому про вищу освіту).

Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США прагне до того, щоб його зусилля відображали розмаїття американського суспільства та суспільств за кордоном. Бюро прагне і заохочує до участі у всіх своїх грантових програмах та інших заходах людей з усього світу та пропонує можливості, що відкриті для всіх. Бюро дотримується принципів справедливості, рівності та інклюзивності.

Учасники програми навчаються протягом одного семестру без отримання ступеня в Сполучених Штатах за будь-якими спеціальностями.

Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD передбачає наступне фінансове забезпечення:
  • оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті,
  • проживання та харчування,
  • медичне страхування,
  • необхідні підручники,
  • щомісячну стипендію.

Кандидати на участь у програмі Global UGRAD розглядаються незалежно від раси, кольору шкіри, релігії, етнічної приналежності або гендерної ідентичності. Особам з обмеженими можливостями наполегливо рекомендовано також брати участь у конкурсі.

Дедлайн: 31 грудня

Контакти для аплікантів з України:  KyivUGRAD@state.gov and  (+38 044) 521 5043

Детальна інформація та подача заявки за посиланням. 

Джерело

Залишити відповідь