Програма обміну Global UGRAD для студентів вищих навчальних закладів

     Державний департамент США оголошує відкритий конкурс для участі у програмі обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program) 2020-2021. Учасників програми обиратимуть за такими критеріями: академічна успішность, лідерський потенціал, участь у громадському житті, володіння письмовою та розмовною англійською мовою, мотивації та готовності стати студентом обміної програми.

     Фіналісти програми Global UGRAD будуть навчатися протягом одного семестру без отримання ступеня в університетах Сполучених Штатах Америки за будь-якими спеціальностями.  Зокрема, рекомендується подаватися на цю програму студентам за спеціальностями: бізнес адміністрування, підприємництво, STEM (природничі науки, технології, інженерні спеціальності і математика). Учасникам програми,  які планують навчання в США за спеціальностями юриспруденція або медицина пропонується  вивчення тільки базових курсів з вищезазначених спеціальностей. Учасники обираються за такими критеріями, як академічна успішність, лідерський потенціал, знання письмової та розмовної англійської мови, мотивація, громадська активність та готовність учасника до перебування у США в якості студента по обміну.

     Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD передбачає наступне фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

     Конкурс на участь у програмі  Global UGRAD є відкритим і базується на основі академічної та особистої успішності  кандидатів.

Вимоги до кандидатів:
  • мати українське громадянство, проживати в Україні та навчатися в вищому навчальному закладі України (стаціонар бакалаврської програми) на час проведення конкурсу;
  • бути старше за 18 років на момент початку навчання у США;
  • не бути студентом випускного курсу бакалаврської програми приватного або державного вищого навчального закладу України;
  • володіти англійською мовою на рівні, достатньому для навчання та спілкування в англомовному академічному середовищі;
  • мати високий рівень академічної успішності, соціальної активності та лідерський потенціал;
  • мати можливість почати навчання у Сполучених Штатах в серпні 2020 року чи у січні 2021 року. Фіналісти конкурсу не можуть самостійно обирати дати програми чи відкладати участь у програмі на пізніший термін;
  • відповідати вимогам для отримання візи учасника програми обміну (J-1) для в’їзду до США;
  • повернутися в Україну після завершення програми.

     Учасникам не дозволяється продовжувати навчання для отримання ступеню в Сполучених Штатах, всі учасники повинні повернутися в Україну відразу після завершення програми.

     Кандидатам необхідно зареєструватися на сайті: www.worldlearning.org/ugrad, щоб отримати доступ до інтерактивної системи заповнення анкет для участі у програмі. Кандидати зможуть заповнити свою анкету, а також відправити рекомендаційні листи та інші документи онлайн. Неповні анкети, а також анкети, подані після 31 грудня 2019 року, розглядатися не будуть.

Детальніша інформація за активним посиланням тут.

Залишити відповідь