Стипендії від Уряду Угорщини

Уряд Угорщини надав українцям до 100 стипендій для продовження навчання. Воно проходитиме за кількома програмами: для бакалаврів, магістрів та аспірантів.

Термін подачі заявок – 15 січня 2020 року.

Розподіл стипендій відбуватиметься у такий спосіб:

  • 40 стипендій для бакалаврських та магістерських програм за гуманітарними, суспільствознавчими, технічними та медичними напрямами підготовки;
  • 20 стипендій для магістерських програм повного циклу за технічним та медичним напрямами;
  • 40 стипендій щороку для навчання в аспірантурі у будь-якій галузі, що становить інтерес.

Важливо, що цьогоріч відбулись деякі зміни у процедурі подачі заявок. Так, апліканти, які подали заявки для навчання в аспірантурі у будь-якій галузі, не можуть одночасно подаватися на навчання за магістерськими або бакалаврськими програмами. Крім того, вони мають мати керівника в університеті, що приймає, а також відвідувати курс “Угорська мова як іноземна”.

Апліканти мають заповнити онлайнанкету, що знаходиться на сайті за посиланням .

Крім того, в електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН scholarshipsmon@gmail.com, зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в Угорщині 2020».
Паперові копії усього пакету документів, які кандидат подає на стипендію угорській стороні в режимі он-лайн, потрібно надіслати:
Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна
Міністерство освіти і науки України
Головне управління міжнародного співробітництва

Докладна інформація про програму є за посиланням, в інформаційному бюлетні для аспірантів або в інформаційному бюлетні для бакалаврських та магістерських програм.

Джерело

 

Залишити відповідь