Meet and Code пропонує міні-гранти

В рамках загальноевропейської ініціативи Meet and Code пропонує міні-гранти на організацію заходів, присвячених програмуванню та новітнім технологіям.

Дедлайн: 8 вересня 2019 р.

За умовами програми, ці заходи необхідно провести впродовж Тижня кодування ЄС, що триватиме з 5 по 20 жовтня 2019 року.

Цього року можна отримати міні-грант розміром до 9000 гривень для організації заходів, присвячених програмуванню/новітнім технологіям. Подавати заявки потрібно в електронному вигляді.

Критерії відбору поданих заявок:

  • кожна подія має стосуватися теми технологій і кодування. Незалежно від формату – хакатон, семінар, лекція, кінопоказ, конкурс, ніч кодування, курси робототехніки – подія має зосереджуватися на програмуванні;
  • кожну подію мусить відвідати щонайменше 20 студенті;
  • заходи в рамках ініціативи Meet and Code, повинні бути безкоштовними для учасників.

Організатори звертають увагу на те, що всім аплікантам, перш ніж подавати заявку, потрібно зареєструватися на порталі TechSoup Україна. Для реєстрації на сайті Meet and Code слід використати токен, який надається на порталі TechSoup в обліковому записі організації: «Мій профіль» (у верхньому правому куті) – «Назва вашої організації» (у правому куті під іконкою «Пошук») – «Ключі доступу».

Токен виглядає приблизно так: 123a4567@1b234c5de67890000

Цього року Meet and Code вже вдруге нагородить найкращі події та продемонструє їхні результати широкій аудиторії. Нагороди вручатимуть у чотирьох категоріях:

  • Girls do IT! (Дівчата програмують)
  • Diversity (Різноманіття)
  • Code for the planet (Кодинг для планети)
  • Сommunity (Громада)

У процесі подання заявки потрібно обирати категорію, яка відповідає вашій події. Заходи, що не відповідають вказаним категоріям, залишаються прийнятними для отримання гранту. Журі відбере фіналістів та переможців у кожній категорії.

Також триватиме загальне голосування за найкращу подію.Голосування відбуватиметься з 16 вересня по 20 жовтня 2019 року.

Переможці, що посядуть перші місця у категоріях та загальному голосуванні на загальноєвропейському конкурсі, отримають винагороду в розмірі 2000 євро.

Для отримання додаткової інформації завітайте на www.sap.ua.

Залишити відповідь