Програма підтвердження рівня володіння іноземною мовою B2 (англійська/німецька/польська) для викладачів у Вищій Школі Лінгвістичній

З 01.11.2019 р. по 01.02.2020 р. проводитиметься програма підтвердження рівня володіння іноземною мовою В2 (англійська/німецька/польська) для викладачів у Вищій Школі Лінгвістичній.

І етап

01.11.2019 р. – 27.01.2020 р . – учасник отримує мовні тести, щоб перевірити рівень володіння мовою і самостійно працює над помилками та вдосконаленням своїх знань.

ІІ етап

28.01.2020 р. – 01.02.2020 р. – заняття з носієм мови (face-to-face) у Вищій Школі Лінгвістичній, в м.Ченстохова, (Республіка Польща) та складання іспиту.

Основні пріоритети програми:

  • Програма розроблена відповідно до загальноєвропейських мовних тестів визначення рівня сформованості мовної комунікативної компетенції;
  •  заняття проводяться досвідченими викладачами з Польщі, Великобританії, Німеччини (дипломовані носії мови);
  • особистісно-орієнтований підхід до кожного учасника програми;
  • використовуються сучасні мовні лабораторії, комп’ютерні та мультимедійні класи Вищої Школи Лінгвістичної;
  • учасники Програми самостійно готуються впродовж І-го етапу та складають іспит на визначення рівня володіння іноземною мовою.
  • учасники Програми отримують мовний сертифікат, що підтверджує володіння іноземною мовою на рівні B2, відповідно до вимог Міністерства освіти і науки України.

Дедлайн подачі заявок на програму: 28.10.2019 р.

За детальною інформацією звертатися до відділу  міжнародних зв’язків.

Залишити відповідь