Міжнародний науковий конгрес “SCIENCE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT”

SCIENCE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT під таким гаслом цього року проходить Міжнародний науковий конгрес 10 – 11 листопада в м. Київ. Організатори конгресу Асоціація сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME за підтримки Академії економічних наук України.

Незважаючи на недільний час, Великий конференц-зал НАН України зібрав чисельну аудиторію науковців та освітян в галузі педагогіки, медицини, економіки, міжнародних відносин.

Мелітопольський державний педагогічний університет представляла начальник відділу міжнародних зв’язків, доцент Катерина Аверіна.

 

На заході було обговорено низку питань:

  • актуальні проблеми сучасної науки;
  • «глобальний проект» модернізації вищої освіти;
  • євроінтеграція докторської освіти;
  • національний контекст розвитку «Молодої науки» та ін.

Під час роботи конгресу було отримано домовленість про співпрацю МДПУ імені Богдана Хмельницького із Олександром Кендюховим, професором, віце-президентом Академії економічних наук України, віце-президентом з питань інтеграції науки та бізнесу Міжнародної торгової палати, президентом Асоціації сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME.

Начальник відділу міжнародних зв’язків домовилась про участь науково-педагогічних працівників університету в освітніх та наукових ініціативах Асоціації на засадах партнерства, що буде сприяти інтенсифікації співпраці із закордонними партнерами університету та пошуку нових контактів.

 

 

 

Залишити відповідь