Проведена онлайн-презентація міжнародних освітніх програм “Перехресного вступу” та “Подвійного диплому”

10 листопада відділом міжнародних зв’язків була проведена онлайн-презентація міжнародних освітніх програм академічної мобільності для всіх здобувачів вищої освіти Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Студентам була представлена програма “Перехресного вступу”, яку пропонує університет Humanitas (м. Сосновець, Польща) за спеціальностями англійська філологія, педагогіка, менеджмент, тобто навчаючись у нашому університеті студенти мають можливість обрати будь-яку спеціальність, яку пропонує університет. Також, здобувачі вищої освіти можуть навчатися у магістратурі за спеціальністю Психологія, якщо мають диплом бакалавра з цієї спеціальності.

Здобувачам вищої освіти спеціальностей англійська, німеціка філологія та соціальна робота пропонується програма “Подвійний диплом” у Вищій Школі Лінгвістичній (м.Ченстохова, Польща), за відповідними спеціальностями. Навчання проводятся дистанційно з екзаменаційною сесією раз на рік (10 днів). За програмою 80% кредитів, які студент отримує в МДПУ імені Богдана Хмельницького, перезараховуються у WSL.

По завершенню усіх вищезгаданих програм, студенти отримають диплом Європейського зразку.

Для студентів спеціальностей право, маркетинг, англійська філологія університет Humanitas пропонує пройти професійне тижневе стажування з отриманням сертифікату, а також можливістю скласти іспит на знання англійської мови за рівнем В2.

За більш детальнішою інформацією про програми та умови участі звертатися до відділу міжнародних зв’язків.

Залишити відповідь