Конференція наукової молоді #YSC 2.0 “Економічне майбутнє України”

Запрошуємо студентів-економістів та викладачів взяти участь в Конференції для наукової молоді #YSC 2.0 «Економічне майбутнє України», яка відбудеться 5 квітня 2019 р. в Києві. 

Організатори — Українська асоціація Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом.

Мета конференції — допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами власного майбутнього і успіху країни. В рамках конференції будуть обговорюватися глобальні тренди та виклики 2019 року, місце України на економічній карті світу, економічна стратегія держави і секрети успішного підприємництва.

Головні теми:

  • Економічна політика і держуправління;
  • Бізнес і підприємництво;
  • Особистісний розвиток.

Спікери — провідні міжнародні та українські економісти, вчені, виробники і підприємці, а також народні депутати України. Зокрема, виступлять: співпрезидент Римського клубу (2012-2018 рр.) та співавтор ювілейного звіту РК «Come On!» Ернст Ульріх фон Вайцзекер, засновник фонду «Інший канон» і автор знаменитої книги «Як багаті країни розбагатіли і чому бідні залишаються бідними», професор Ерік Райнерт. Учасники конференції зможуть почути звернення від керівництва Римського клубу в відео-форматі.

В рамках YSC 2.0 також відбудеться сесія питань-відповідей Q&A і новий конкурс економічних публікацій від Української асоціації Римського клубу. Родзинкою вечора стане екскурсія по інноваційному містечку UNIT.City з відвідуванням одного з кращих навчальних IТ-центрів UNIT.Factory.

Участь для студентів та викладачів безкоштовна. Відбір учасників відбудеться за результатами конкурсу.

Зареєструватися на Конференцію, ознайомитися з умовами участі та знайти більше додаткової інформацією можна на сайті www.clubofrome.org.ua.

З питаннями можна звертатися за адресою: office@clubofrome.org.ua або anna@clubofrome.org.ua або annaclubofrome@gmail.com.

Програма конференції

Залишити відповідь