«Східні стипендії» у Польщі в рамках дворічної магістерської програми

Студіум Східної Європи Варшавського університету запрошує до участі у конкурсі на одержання спеціалізованої науково-дослідницької стипендії для кандидатів з країн Східної Європи, Росії, Кавказу та Середньої Азії, які мають повну вищу освіту та добре орієнтуються у проблематиці цих регіонів, зокрема періоду XIX-XX ст., а також сучасного періоду.

Перевагу надаватимуть кандидатам, які вже мають наукові досягнення або проявляють організаційну активність, чия діяльність дасть можливість використовувати здобуту спеціалізацію у своїх країнах у різних сферах наукового та суспільного життя.

Програма навчання охоплює проблематику історії та сучасності Центральної та Східної Європи, Росії та всього посткомуністичного простору, зосереджена на історії, національних і політичних питаннях, також включає елементи історії мистецтва, літератури, культури, соціології, географії, демографії, права, економіки тощо. Програма включає теж вивчення однієї регіональної мови.

Стипендія покриває:
а) соціальна стипендія для іноземних стипендіатів, які мають диплом про повну вищу освіту (1500 злотих на місяць);
б) курс польської мови (2 семестри);
в) курс регіональної мови (4 семестри);
г) оплата частини коштів для наукових поїздок (на першому році навчання).

Детальну інформацію щодо вимог та умов участі у цій стипендії, а також формуляр анкети можна знайти на сайті: https://studium.uw.edu.pl/…/xviiity-konkurs-na-stypendia-w…/

Комплект документів потрібно надіслати електронною поштою не пізніше 1 березня 2020 р. на адресу: stypendia.studium@uw.edu.pl 

Залишити відповідь