Науковий симпозіум в Татрах “Освіта майбутнього”

XXVI Науковий симпозіум в Татрах “Освіта майбутнього”

Симпозіум відбудеться 22-24.06.2020 року в Закопане

Тематичні напрями XXVI Татричного наукового симпозіуму:
  1. Практично корисні дані сучасних навчальних описових, діагностичних, прогностичних та експериментальних досліджень у галузі освіти (навчання, розумове виховання), освіти (моральне, естетичне, здоров’я), догляду, профілактики.
  2. Використання даних з пояснення та інтерпретації сучасних явищ та освітніх процесів у Польщі та за її межами.
  3. Позитивні імпульси та зразки навчального досвіду минулого в Польщі та інших країнах (на основі історичних досліджень).
  4. Інформація про стан та корисність інновацій у навчальній практиці Польщі та інших європейських країн (на основі порівняльних та міжнародних досліджень).
  5. Орієнтація в даних досліджень освіти з філософських, психологічних, соціологічних, етнологічних, економічних, культурних та політичних наук.
  6. Послаблення явищ агресії (включаючи кібер-жорстокість), залежностей (включаючи залежність до Інтернету та мобільного телефону), дискримінації, нетерпимості (етнічної, релігійної, культурної, економічної) школярів у навчальних процесах.
  7. Зниження рівня нелюбові батьків до вчителів та вчителів до батьків, поваги до прав учнів та вчителів.
  8. Підготовка вчителів та жінок до позитивного реагування та роботи зі школярами та студентами із фізичними та психічними вадами, інвалідністю та депресивними станами.
Для участі необхідно зареєструватися у відділі міжнародних зв’язків МДПУ імені Богдана Хмельницького до 30 січня 2020 р.

Плата за участь у симпозіумі становить 850 злотих і включає: вартість проживання, матеріали конференції та публікації. Всім учасникам запрошеного симпозіуму буде запропоновано розміщення в одно- та двомісних номерах 22-26.06.2020, повний пансіон 22-23.06.2020, сніданок та вечеря 24.06.2020. можна приїхати 21.06.2020 за власний кошт.

Заявка на участь у Симпозіумі має бути надіслана до 31 січня 2020 року, а текст виступу не пізніше 22 лютого 2020 року.

Підтвердженням участі в Симпозіумі буде перерахування 850 злотих не пізніше 25 березня 2020 року.

 

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків

Залишити відповідь