Стипендії для навчання та стажування у Словацькій Республіці у 2020/2021 н.р.

Уряд Словацької Республіки надає стипендії на навчання та стажування громадянам України в закладах вищої освіти Словацької Республіки. Зокрема, у 2020-2021 навчальному році передбачено стипендії для:

  • 5 студентів на часткове навчання в закладах вищої освіти терміном до 10 міс;
  • 5 стажистів та докторантів/аспірантів (з метою викладання лекцій або науково-дослідних робіт для викладачів університету із загальним терміном перебування до 10 місяців;
  • 5 осіб для участі у літній школі з вивчення словацької мови та культури у серпні 2020 року (Stadia Academeca Slovaca).

Словацька Республіка забезпечує українським громадянам:

  • безкоштовне навчання;
  • виплату стипендії у розмірах, встановлених для іноземних студентів і докторантів/аспірантів у Словацькій Республіці;
  • проживання у студентських гуртожитках.

Заявки приймаються до 10 квітня 2020 року

Детальніша інформація на сайті https://www.minedu.sk/scholarships-offered-within-the-framework-of-bilateral-programs-of-cooperation-for-20202021/

МОНУ прийматиме заявки (заповнена аплікаційна форма та необхідні документи) в електронному та паперовому форматі у 2-х примірниках (перший пакет документів – оригінали, другий – копії).
Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна
Міністерство освіти і науки України
Головне управління міжнародного співробітництва
У електронному форматі скановані PDF-документи необхідно надіслати на електронну адресу scholashipsmon@gmail.com, зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2020».

Залишити відповідь