Програма вдосконалення викладання у вищій освіті України: перемога команди нашого університету в конкурсі заявок

Протягом січня-лютого 2020 р. команда нашого університету брала участь у відбірковому конкурсі заявок Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України та здобула перемогу.

Для участі в першому циклі цієї Програми було відібрано лише 10 закладів вищої освіти, одним з яких і став МДПУ імені Богдана Хмельницького. Програма реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Мета Програми – підвищення якості вищої освіти України шляхом розвитку інституційної спроможності університетів України щодо вдосконалення викладання і навчання.

Команду від нашого університету очолив ректор, професор А.М. Солоненко. До її складу також увійшли представники трьох факультетів та інституту: декан філологічного факультету, доцент Т.В. Коноваленко, доцент кафедри іноземних мов ННІ СПМО О.А. Гончарова, доцент кафедри ботаніки та садово-паркового господарства хіміко-біологічного факультету О.М. Павленко, старший викладач кафедри математики і фізики факультету інформатики, математики та економіки А.С. Яковенко. Командою було підготовлено проєкт, який допоможе підвищити інституційну спроможність Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького шляхом створення інноваційно-професійного середовища.

Більше за посиланням http://www.britishcouncil.org.ua/teaching_excellence_UKR

Залишити відповідь