Конкурс «Ideas Have Consequences Contest» від Тюлейнського університету (м. Новий Орлеан, США)

The Mannkal Economic Education Foundation (Mannkal) та організація  Economists for Ukraine (E4U) розпочинають прийом заявок на конкурс “Ideas Have Consequences” (IHCC). Переможець та п’ять фіналістів представлять свої проекти на одному з обраних заходів Free Market Road Show (FMRS) у квітні-травні 2024 року. Переможець, обраний конкурсною комісією, отримає безкоштовний переліт в обидва кінці та проживання в Перті, Мельбурні та Сіднеї, Австралія, для проведення публічної презентації.

Про IHCC

Конкурс має на меті визнати та заохотити студентську науку, яка розробляє офіційні дослідницькі проекти та політичні документи для відбудови післявоєнної економіки України. Mannkal та E4U запрошують до участі в конкурсі есе, які досліджують, розвивають, ставлять під сумнів або застосовують ідеї повоєнної відбудови. Збитки, завдані інфраструктурі та економіці України війною Росії, перевищують 700 мільярдів доларів. Організація “Економісти для України” розробляє рамки та мережі співпраці для підтримки поточних та майбутніх зусиль з відбудови. Дізнайтеся більше тут.

Кінцевий термін подачі заявок на конкурс IHCC – п’ятниця, 20 жовтня 2023 року.

Будь ласка, уважно прочитайте цей документ для отримання інформації про призи, правила відбору та інструкції щодо подання заявок. Заявки приймаються лише через це опитування Qualtrics. Заявники повинні відповісти на всі запитання опитування, щоб їхня заявка була розглянута.

Залишити відповідь